На улиците во САД се појавија руски беспилотни автомобили

Беспилотни автомобили „Јандекс“ почнаа да возат во градот Ен Арбор во американската држава Мичиген. Од компанијата во Тел Авив тврдат дека тоа е втората тест-зона надвор од Русија, по Тел…

Текстот На улиците во САД се појавија руски беспилотни автомобили е превземен од USB.mk.