Над Атлантскиот океан вторпат има пет тропски циклони

Над Атлантскиот Океан во екот на сезоната на урагани во моментот има дури пет тропски циклони. Ова се случува вторпат во историјата. No, your eyes are not deceiving you. You…

Текстот Над Атлантскиот океан вторпат има пет тропски циклони е превземен од USB.mk.