Најбогатиот човек во Азија прави своја верзија на ChatGPT

Конзорциумот кој стои зад Reliance Industries на компанијата на Мукеш Амбани има за цел да ја лансира својата прва услуга во стилот на ChatGPT следниот месец. Амбани е најбогатиот човек…

Текстот Најбогатиот човек во Азија прави своја верзија на ChatGPT е превземен од USB.mk.