Најлош остров на светот: Километри тага како потсетник на катастрофата која ја создаваме

Со доаѓањето на летото, годишните одмори и безгрижните денови покрај морскиот брег, треба да се потсетиме и на другата страна на човековото уживање во природата. Една од нив е и…

Текстот Најлош остров на светот: Километри тага како потсетник на катастрофата која ја создаваме е превземен од USB.mk.