Најновите морски роботи на Русија (ВИДЕО)

Овие руски беспилотни летала можат да спасат луѓе и да заработат цело богатство на нивните сопственици. На почетокот на мај, овој руски робот беше првиот во историјата што го достигна…

Текстот Најновите морски роботи на Русија (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.