Наместо да се лади, универзумот се загрева (ВИДЕО)

Научниците веруваа дека универзумот, како што се шири, ќе стане постуден со тек на времето. Сепак, се чини дека се излажале. Експертите од Center for Cosmology and AstroParticle Physics (CCAPP)…

Текстот Наместо да се лади, универзумот се загрева (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.