NASA бара доброволци кои ќе поминат осум месеци во целосна изолација

Учесниците во истражувањето ќе бидат платени, но прашање е кој после изолацијата поради коронавирусот би сакал да помине уште осум месеци изолиран од надворешниот свет. Со оглед на тоа што…

Текстот NASA бара доброволци кои ќе поминат осум месеци во целосна изолација е превземен од USB.mk.