NASA ја одложи вселенската прошетка на астронаутите поради опасност од вселенски отпад

Американската вселенска агенција NASA ја одложи вселенската прошетка на астронаутите, бидејќи постои загриженост поради безбедносната закана од вселенскиот отпад. NASA не откри од каде доаѓа вселенскиот отпад, но јасно е…

Текстот NASA ја одложи вселенската прошетка на астронаутите поради опасност од вселенски отпад е превземен од USB.mk.