НАСА поправи робот со удар со лопата (ВИДЕО)

Можеби некои од вас ќе се сетат на култната сцена во филмот „Армагедон“ во која во моментот кога леталото се руши, Американка се обидува да го спаси денот и тоа…

Текстот НАСА поправи робот со удар со лопата (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.