Некои морски жители живеат 500 години, а некои воопшто не умираат (ВИДЕО)

И покрај општото верување дека желките се на врвот на листата на најдолговечните жители на планетата, сепак не е така. Просечниот животен век на луѓето во моментов е 67.5 за…

Текстот Некои морски жители живеат 500 години, а некои воопшто не умираат (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.