Необичен потег на Елон Маск: Вклучил 4000 вработени на SpaceX во студија за Ковид-19

Истражувачите продолжуваат со следење на работниците на SpaceX, а посебно внимание посветуваат на повторната инфекција, во контекст на ширењето на мутираните соеви на коронавирусот. Во текот на пандемијата на коронавирусот…

Текстот Необичен потег на Елон Маск: Вклучил 4000 вработени на SpaceX во студија за Ковид-19 е превземен од USB.mk.