„Нептун Македонија“ – Вештачка интелигенција за унапредување на своите услуги и продажбата

Следењето на најсовремените трендови во продажбата и прилагодување на потребите на клиентите, е основата врз која компанијата „Нептун“ ги креира и реализира своите развојни планови. Како лидер во малопродажбата и…

Текстот „Нептун Македонија“ – Вештачка интелигенција за унапредување на своите услуги и продажбата е превземен од USB.mk.