Нов револуционерен полнач за електрични возила: Ќе бидат потребни само шест минути…

Модуларната системска технологија овозможува да се инсталира 70% побрзо од другите системи за полнење. Клучното прашање на електричната мобилност е како да се намали времето на полнење на батериите и…

Текстот Нов револуционерен полнач за електрични возила: Ќе бидат потребни само шест минути… е превземен од USB.mk.