Нова електронска кожа ја имитира еластичноста на човечката кожа

Досега имавме можност да видиме неколку видови на електронска кожа, од онаа што самата се санира до онаа што изгледа сосема реално, но ниту еден од овие производи не се…

Текстот Нова електронска кожа ја имитира еластичноста на човечката кожа е превземен од USB.mk.