Нова студија: Ризикот од изложеност на коронавирус во авионите е многу мал

Ризикот од изложеност на коронавирус во авионите е многу мал, покажа студија објавена од Министерството за одбрана на САД, што е позитивен знак за авионската индустрија, која е силно погодена…

Текстот Нова студија: Ризикот од изложеност на коронавирус во авионите е многу мал е превземен од USB.mk.