Од текст до музика: Мета има нова AI алатка

Мета воведе нова AI алатка со отворен код наречена AudioCraft. AudioCraft претставува алатка, базирана на вештачка интелигенција, чија цел е да им помогне на корисниците да креираат музика врз основа…

Текстот Од текст до музика: Мета има нова AI алатка е превземен од USB.mk.