Одговор на SpaceX и во Кина: ЕУ ги забрзува плановите за вселенски летови

Модерната „вселенска трка“ е се поприсутна, а Европската унија е свесна дека мора да го држи чекорот со останатите и тоа има намера и да го направи. ЕУ ги забрзува…

Текстот Одговор на SpaceX и во Кина: ЕУ ги забрзува плановите за вселенски летови е превземен од USB.mk.