Огромен астероид ќе помине многу блиску до Земјата во текот на викендот

Астероид доволно голем да уништи град викендов ќе помине помеѓу орбитите на Земјата и Месечината, јавува Би-би-си. Но, за среќа, нема да удри ниту во Земјата ниту во Месечината. Објектот…

Текстот Огромен астероид ќе помине многу блиску до Земјата во текот на викендот е превземен од USB.mk.