Откриен тунел во Египет кој може да води до гробницата на Клеопатра

Археолозите пронајдоа огромен тунел под храм кој датира од древниот Египет и сега веруваат дека тоа би можело да биде премин до гробницата каде што била погребана Клеопатра. Министерството за…

Текстот Откриен тунел во Египет кој може да води до гробницата на Клеопатра е превземен од USB.mk.