Откриена најголемата тајна на Оксфордската вакцина против Ковид-19

Познато е на кој принцип ќе делува Оксфордската вакцина против коронавирусот. Резултатите од тестирањето на вакцината против коронавирусот од Универзитетот Оксфорд и компанијата „АстраЗенека“, покажале како вакцината може да има…

Текстот Откриена најголемата тајна на Оксфордската вакцина против Ковид-19 е превземен од USB.mk.