Ова е она што го очекувавме: Мајкрософт додава реклами на својот четбот Bing ChatGPT

Мајкрософт ја донесе очекуваната одлука да додаде реклами и огласи на својот Bing чет-бот. Бинг четботот, неодамна претставен од Мајкрософт, се напојува со вештачка интелигенција ChatGPT. Наскоро ќе почне да…

Текстот Ова е она што го очекувавме: Мајкрософт додава реклами на својот четбот Bing ChatGPT е превземен од USB.mk.