Патишта со турбини на ветер, кои го користат струењето на воздухот од возилата! (ВИДЕО)

Инсталирањето е крајно едноставно затоа што воглавно се користи постоечката инфраструктура Зад автомобилите, вановите и камионите има големо воздушно струење, односно неискористена енергија во сообраќајот. Токму затоа бизнисменот Бери Томпсон…

Текстот Патишта со турбини на ветер, кои го користат струењето на воздухот од возилата! (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.