Pfizer бара итно одобрување на вакцината против коронавирусот

Pfizer бара од регулаторите на САД вонредно одобрување за нејзината вакцина и тие се надеваат дека вакцината може да се користи веќе на почетокот на декември, пренесува АП. „Ние сакаме…

Текстот Pfizer бара итно одобрување на вакцината против коронавирусот е превземен од USB.mk.