По половина година во вселената, четворица астронаути ја напуштија вселенската станица

По околу шест месеци во вселената и неколку одложени полетувања, двајца американски астронаути, еден руски астронаут и еден јапонски астронаут ја напуштија Меѓународната вселенска станица (ISS) во приватната капсула за…

Текстот По половина година во вселената, четворица астронаути ја напуштија вселенската станица е превземен од USB.mk.