Подобро од бегство: Пејзажи од Марс

Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) уште еднаш на матичната планета испрати призори од Црвената планета, снимени со помош на High Resolution Imaging Experiment (HiRISE) камерата. Во прашање се снимки на рамнини јужно…

Текстот Подобро од бегство: Пејзажи од Марс е превземен од USB.mk.