Поларната светлина сега може да се набљудува во живо (ВИДЕО)

Отсега сите ќе можат да уживаат во набљудувањето на овој природен феномен од своите домови – овозможен е пренос во живо на поларната светлина аурора бореалис. Сезоната на видливост на…

Текстот Поларната светлина сега може да се набљудува во живо (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.