Популарниот AI chatbot ChatGPT падна, проблемот се истражува

Корисниците ширум светот пријавија падови на исклучително популарниот ChatGPT chatbot на OpenAi. Причината за падот во моментов е под истрага. Моментално најпопуларниот чат-бот со вештачка интелигенција, ChatGPT, престана да работи,…

Текстот Популарниот AI chatbot ChatGPT падна, проблемот се истражува е превземен од USB.mk.