Популарниот руски прелистувач објави своја верзија на ChatGPT

Yandex LLC објави дека има имплементирано сопствена верзија на чат-бот со вештачка интелигенција во една од своите услуги. Популарниот руски пребарувач Yandex објави дека го имплементирал YandexGPT, комерцијална верзија на…

Текстот Популарниот руски прелистувач објави своја верзија на ChatGPT е превземен од USB.mk.