Поради грешка, вакцината на AstraZeneca доведена во прашање

AstraZeneca и Универзитетот Оксфорд признаа дека настанала грешка при тестирање на вакцината за коронавирусот, што предизвика многу прашања во врска со првичните резултати што ги објавија. Соопштението е објавено вчера,…

Текстот Поради грешка, вакцината на AstraZeneca доведена во прашање е превземен од USB.mk.