После шест години, Microsoft конечно се откажа

VR функциите на Microsoft ќе бидат отстранети од идните верзии на оперативниот систем Windows. И покрај тоа што една деценија се промовира како „следна голема работа“, виртуелната реалност едноставно не…

Текстот После шест години, Microsoft конечно се откажа е превземен од USB.mk.