Последно предупредување од Арктикот: Eве како постепено се ближиме до катастрофа (ВИДЕО)

Рекордната година на Арктикот продолжува бидејќи температурите кон крајот на ноември достигнаа и до 12 Целзиусови степени повеќе од просекот во 1990-те. Најновите бројки од Климатската реанализа на универзитетот во…

Текстот Последно предупредување од Арктикот: Eве како постепено се ближиме до катастрофа (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.