Повеќе не треба да се мачите: Вештачката интелигенција го пишува мејлот за вас

Во петте децении од своето постоење, е-поштата целосно го промени начинот на кој комуницираме, но стана и пречка. Google сега го менува тоа. Многу од нашите мали задачи, како што…

Текстот Повеќе не треба да се мачите: Вештачката интелигенција го пишува мејлот за вас е превземен од USB.mk.