Пребарувањето на Google станува попаметно, добива AI четбот функции

Google планира да ја подобри функционалноста на своето пребарување со додавање на „чет“ со вештачка интелигенција. Извршниот директор на Google, Сундар Пичаи, објави дека технолошкиот гигант планира да додаде функции…

Текстот Пребарувањето на Google станува попаметно, добива AI четбот функции е превземен од USB.mk.