Претставен нов Range Rover Sport

Има по нешто за секого – V8, хибрид, plug-in хибрид и електрична верзија. Новиот Range Rover Sport се надоврзува на дизајнерската насока што ја видовме минатата година на новиот Range…

Текстот Претставен нов Range Rover Sport е превземен од USB.mk.