Приватна вселенска станица и индустриска револуција во вселената (ВИДЕО)

За научно-фантастичните приказни за населбите во вселената да станат реалност, меѓу другото е потребна и вештачка гравитација. Orbital Assembly Corporation (OAC) има сериозни планови на тоа поле, а целта е да…

Текстот Приватна вселенска станица и индустриска револуција во вселената (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.