Проверете колку време и е потребно на вештачката интелигенција за да ја пробие вашата лозинка

Откако внеле повеќе од 15,6 милиони лозинки во програмата за пробивање PassGAN со вештачка интелигенција, истражувачите заклучиле дека е можно да се пробијат 51% од едноставните лозинки во временски распон…

Текстот Проверете колку време и е потребно на вештачката интелигенција за да ја пробие вашата лозинка е превземен од USB.mk.