Првиот Бентли на струја – 1400 КС

Бентли подготвува нешто многу интересно. Првиот EV на британскиот производител на луксузни автомобили треба да се појави на пазарот во 2025 година, а за време на неодамнешното интервју за Auto…

Текстот Првиот Бентли на струја – 1400 КС е превземен од USB.mk.