Red Bull подготвува хибриден хиперавтомобил

Одделот за напредни технологии на Red Bull објави дека ќе дизајнира, развива и произведува целосно нов хиперавтомобил кој ќе понуди врвно искуство во возењето на патеката. Новиот хиперавтомобил ќе се…

Текстот Red Bull подготвува хибриден хиперавтомобил е превземен од USB.mk.