Регистрирана првата Nevera: Хрватскиот електричен хиперспортски автомобил подготвен за продажба

Rimac ќе произведе 150 автомобили Nevera по цена од 2 милиони евра по примерок. По пет години развој, се чини дека Nevera на Rimac, електричен хиперспортски автомобил е подготвен за…

Текстот Регистрирана првата Nevera: Хрватскиот електричен хиперспортски автомобил подготвен за продажба е превземен од USB.mk.