Renault го најави електричното Twingo, цената ќе биде до 20.000 евра

Renault најави дека наскоро ќе лансира ново електрично Twingo по цена до 20.000 евра, без субвенции, придружувајќи му се на уште еден француски производител, Citroën, во трката за пазарот на…

Текстот Renault го најави електричното Twingo, цената ќе биде до 20.000 евра е превземен од USB.mk.