Робот кој има лице како човек: Можете да го купите или изнајмите (ВИДЕО)

Новиот хуманоиден робот е производ на британската компанија Engineered Arts. Станува збор за робот кој многу наликува на човек и е способен да демонстрира речиси идентични фацијални експресии. Од компанијата…

Текстот Робот кој има лице како човек: Можете да го купите или изнајмите (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.