Робот што работи без електронски компоненти (ВИДЕО)

Софт роботите (односно меките роботи) се пофлексибилни од традиционалните машини и значително се покорисни кога е потребно со помош на нив да се истражат некои недостапни места. Меѓутоа, за повеќето…

Текстот Робот што работи без електронски компоненти (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.