Русија ќе подготви 70 милиони дози вакцини за Ковид-19, привичните тестови се успешни

Две недели откако започнаа клиничките тестирања врз група волонтери на руската вакцина против Ковид-19, нема никакви негативни ефекти, со што растат надежите дека ќе биде можна масовна имунизација. Русија ќе…

Текстот Русија ќе подготви 70 милиони дози вакцини за Ковид-19, привичните тестови се успешни е превземен од USB.mk.