Русите имаат и трета вакцина против корона што се вдишува?!

Руските научници се на добар пат да развијат уште една вакцина против коронавирус, потпирајќи се не само на вирологијата, туку и на генетиката. На новата вакцина работат во Кримскиот федерален…

Текстот Русите имаат и трета вакцина против корона што се вдишува?! е превземен од USB.mk.