Русите направија препарат за лечење на коронавирусот!

Руската Федерална агенција за биомедицина направила препарат за лечење на коронавирусот врз основа на антималарискиот лек мефлокин, соопштила прес-службата на таа организација. „Руската FMBA работеше врз основа на најефикасна и…

Текстот Русите направија препарат за лечење на коронавирусот! е превземен од USB.mk.