Руски и американски астронаути успешно пристигнаа на МВС (ВИДЕО)

Двајца руски космонаути и еден американски астронаут успешно пристигнаа на Меѓународната вселенска станица, каде ќе минат 6 месеци. Астронаутите на Меѓународната вселенска станица ќе поминат шест месеци, а нивниот лет…

Текстот Руски и американски астронаути успешно пристигнаа на МВС (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.