Руски научници: Кој не смее да се вакцинира против коронавирус?

Контраиндикациите за вакцината против коронавирус, развиена од научниот центар „Вектор“, се тешки форми на алергиски болести, акутни инфективни болести, малигни заболувања на крвта и тумори, како и бременост, објави службата…

Текстот Руски научници: Кој не смее да се вакцинира против коронавирус? е превземен од USB.mk.