Руски научници создадоа мрежа која ќе овозможи формирање паметни градови

Формиран е протокол за поврзување за комуникација во рамките на безбедната мрежа на паметниот град, кој беше произведен од научници од Севернокавкаскиот федерален универзитет (SKFU) во соработка со руски и…

Текстот Руски научници создадоа мрежа која ќе овозможи формирање паметни градови е превземен од USB.mk.