Рускиот робот „Промобот“ во Берлин доби работа на обезбедување на објект

Рускиот робот „Промобот“ е ангажиран во обезбедувањето на компанијата Security-Robotics во Берлин, каде што дава консултации, патролира на места каде што се собираат луѓе и врши видеонадзор на вработените. Рускиот…

Текстот Рускиот робот „Промобот“ во Берлин доби работа на обезбедување на објект е превземен од USB.mk.