Сателит на NASA снимил вонземски брод десет пати поголем од Земјата?!

Соларната и хелиосферна опсерваторија (SOHO) забележала таен објект заедно со Европската вселенска агенција. Мисијата која што била покрената во 1996. година ја проучува внатрешноста и надворешноста на Сонцето. Во текот…

Текстот Сателит на NASA снимил вонземски брод десет пати поголем од Земјата?! е превземен од USB.mk.